Muut palvelumme

Toimimme Turussa, Tampereella ja lähialueilla

OTA YHTEYTTÄ

Energiapuiden ja ongelmapuiden kaadot

Hoidamme energiapuiden kaadot asianmukaisen kaluston voimin. Energiakouramme tepsii järeisiinkin kaatoihin metsissä, joissa kerätään puunjalostukseen kelpaamattomat rungon osat ja kannot, eli energiapuut. 

Kaadamme puita myös talojen läheisyydestä. Ongelmapuut voivat aiheuttaa pahojakin myrskyvaurioita ja varjostaa ikävästi tonttia, jolloin ne on syytä poistaa.

Jätä puunkaato aina ammattilaisen tehtäväksi

Puunkato kannattaa jättää aina kokeneen tekijän käsiin. Ammattilainen tietää oikeaoppisen kaluston käytön, tekniikan ja ennen kaikkea taitaa turvalliset kaadot.
Ota yhteyttä niin jutellaan, millaista puunkaatoa tarvitset.

Ota yhteyttä tästä

Maa-ainekset ja kaivuut pihatöihin

Kunnostatko pihamaata vai rakennatko uutta? Me toimitamme sinulle tarvitsemasi maa-ainekset – mullat, sorat, hiekat, pihakivet ja muut ainekset. Tarvittaessa annamme sinulle neuvoja oikeaoppiseen piharakentamiseen ja sopivien maa-ainesten valintaan. 

Teemme myös perustukset ja pohjat, pintojen muotoilut, levitykset ja muut kaivuutyöt.

Hyvin tehdyt pihatyöt ovat viihtyisän ja toimivan pihan edellytys

Kun työ on suoritettu oikein, piha kestää vaihtuvissa sääolosuhteissa vuodesta toiseen ja pihalla myös viihtyy paremmin. Hyvin tehty piharakentaminen nostaa lisäksi kiinteistön arvoa! Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä tontistasi laadukas ja kaunis kokonaisuus.

Salaojat

Teemme pienimuotoiset ruoppaukset

Kalustomme sopii myös ruoppauksiin! Meillä on valmius toteuttaa pienet ruoppaukset rannan suunnalta. Hoidamme tottunein ottein tarvittavat maa-ainesten ja lietteiden poistot vesialueen pohjasta.

Hyvin suunniteltu ja tehty ruoppaus huomioi ympäristön ja ihmiset

Suunnittelemme, aikataulutamme ja toteutamme urakan aina siten, että työ käy mahdollisimman helposti sekä ympäristön että aluetta käyttävien ihmisten kannalta. Varmistamme aina, että ruoppausmassat läjitetään huolellisesti ja siististi, eivätkä ne pääse valumaan takaisin vesistöön.
Kun tarvitset osaavaa ruoppauspalvelua, soita meille!

Talonpohjat

Purkutyöt monipuolisen kaluston ja osaamisen voimin

Suoriudumme erilaisista rakennuspurkutöistä moniosaamisen ja monipuolisen kalustomme avulla. Kalustostamme löytyy järeitä, mutta samalla ketteriä koneita, joista löytyy myös ulottuvuutta. Vaihdettavissa olevat terät mahdollistavat työskentelyn hankalissakin paikoissa ja erilaisten materiaalien parissa.

Puramme korkeintaan kolmikerroksiset rakennukset

Kalustomme avulla voidaan tehdä purkutyöt muutaman kerroksen kokoisiin, enintään kolmikerroksisiin kohteisiin. Suunnittelemme purkutyöt aina huolellisesti, jotta työ sujuu mahdollisimman tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Kokemuksen ja asianmukaisten koneiden ansiosta työ hoituu nopeallakin aikataululla. Hoidamme myös purkutyöstä kertyneen jätteen poiskuljetuksen.

Betonin pulverointi

Radonkaivot ja laitteistot kiinteistöihin

Olemme tehneet myös radonkaivoja sekä laitteistoasennuksia vanhoihin kiinteistöihin. Radonkaivojen tarkoitus on imeä ilmaa maaperästä, jolloin maaperän huokosilman radonpitoisuus alenee. Kaivolla saadaan alennettua tehokkaasti talojen radonpitoisuuksia, ja siten vaikutettua asukkaiden hyvinvointiin.

Radonkaivot ammattilaisen toteuttamana

Toteutamme radonturvalliset ratkaisut tontillesi. Tunnemme radontorjuntaan liittyvät rakennusvaiheet ja laitteistot, joilla vanhoihinkin rakennuksiin saadaan tehtyä asianmukaiset kaivot. Ennen urakkaa kohteeseen on kuitenkin syytä tehdä tarvittavat radonmittaukset.

Lue lisää yrityksestämme

Kuljetamme tarvitsemasi maa-ainekset työmaallesi

Kun tarvitset luotettavaa maa-ainesten toimittajaa, ota meihin yhteyttä! Hoidamme tarvitsemasi ainekset suoraan työmaallesi Turun sekä Tampereen alueilla. Pidämme jokaisessa tilauksessa aina huolen, että maa-aines on laadultaan ja määrältään varmasti oikea. Pidämme kiinni myös sovituista toimitusajoista, jotta sinun rakennusurakkasi pysyy aikataulussaan.

Sorat, murskeet ja muut maa-ainekset – mitä maanrakennus sitten vaatiikaan

Meiltä saat kaikki sorat, sepelit, murskeet, mullat ja muut maa-ainekset, mitä työmaallesi tarvitset. Rakennat sitten taloa, tietä tai muokkaat pihamaata, voit luottaa toimitukseemme. Ammattilaisina neuvomme sinua tarpeen mukaan myös urakkaasi sopivan aineksen valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Auto-Ahtola Oy tekee kokemuksella monenlaiset työt aina pihatöistä rakennusten purkutöihin ja ruoppauksiin Turussa, Tampereella ja lähikunnissa.

Pyydä tarjous

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha